Examen cu probleme


In primii doi ani cursul “Tehnologii moderne in arhitectura contemporana” s-a desfasurat in formula Curs Optional fiind planificat in primul semestru al anului V de studiu. Totul a decurs bine, asa cum rezulta si din raspunsurile studentilor la chestionarele pe care le-au completat dupa terminarea cursului, inregistrandu-se din partea multor studenti propunerea ca acest curs sa devina obligatoriu, considerandu-se ca este important pentru un viitor arhitect sa stapaneasca problematica tratata in cadrul cursului.
Conducerea facultatii a reactionat pozitiv la propunerea studentilor si incepand cu anul universitar 2010-2011, cursul a devenit obligatoriu, devansandu-se cu un semestru perioada in care cursul a fost programat – semestrul al II-lea din anul IV de studiu.
Dupa terminarea cursului, in sesiunea din iunie 2011 am fost insa confruntat cu o surpriza pe care as incadra-o in categoria celor foarte neplacute. Anume rezultatele studentilor la examen au fost nu numai mult mai slabe decat cele inregistrate in anii anteriori ci apropae dezastruoase.

citeste tot articolul aici

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: