Examen cu probleme


In primii doi ani cursul “Tehnologii moderne in arhitectura contemporana” s-a desfasurat in formula Curs Optional fiind planificat in primul semestru al anului V de studiu. Totul a decurs bine, asa cum rezulta si din raspunsurile studentilor la chestionarele pe care le-au completat dupa terminarea cursului, inregistrandu-se din partea multor studenti propunerea ca acest curs sa devina obligatoriu, considerandu-se ca este important pentru un viitor arhitect sa stapaneasca problematica tratata in cadrul cursului.
Conducerea facultatii a reactionat pozitiv la propunerea studentilor si incepand cu anul universitar 2010-2011, cursul a devenit obligatoriu, devansandu-se cu un semestru perioada in care cursul a fost programat – semestrul al II-lea din anul IV de studiu.
Dupa terminarea cursului, in sesiunea din iunie 2011 am fost insa confruntat cu o surpriza pe care as incadra-o in categoria celor foarte neplacute. Anume rezultatele studentilor la examen au fost nu numai mult mai slabe decat cele inregistrate in anii anteriori ci apropae dezastruoase.

citeste tot articolul aici

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: