– CURSURI si PRELEGERI

dan_agent4
Anul universitar 2008-2009 a insemnat pentru mine debutul ca lector la facultatea de arhitectura din cadrul Universitatii „Spiru Haret”din Bucuresti. In semestrul I am sustinut pentru prima data cursul „Tehnologii contemporane in arhitectura” in regim de curs optional la anul V. Incepand cu anul universitar 2009-2010, semestrul I, sustin deasemenea – pentru studentii anului I – cursul de Teoria Arhitecturii, modulul TA02: Compozitia in Spatiul Arhitectural, in regim de curs obligatoriu. Pe langa aceste cursuri, in anul universitar 2009-2010 am sustinut si doua cicluri de pregeri pe teme de „Introducere in Teoria Arhitecturii” (semestrul 1 – anul I) si „Analiza Conceptuala” (semestrul 8 – Anul IV).

In anul universitar 2010-2011 s-au operat o serie de modificari in structura curiculei facultatii, cursul de la anul V, devenind obligatoriu si fiind programat pe semestrul II, anul IV, iar seriile de prelegeri au fost adaptate noii programari a prelegerilor in tandem cu anul III si IV, reducandu-se numarul de prelegeri la anul IV.

Informatiile privitoare la cursuri se gasesc la BIBLIOTECA STUDENTI pe masura ce se tin prelegerile, cursurile fiind accesibile numai celor interesati care isi vor exprima solicitarile in scris la e-mail: danagent7@gmail.com, cu mentionarea numelui, grupei si adresei se e-mail.

Aceasta masura este fireasca data fiind protectia de copyright pana la publicarea cursurilor. Este o procedura utilizata la toate universitatile.

Lasă un comentariu