PROIECTELE MELE

dan_agentNu m-a preocupat pana acum niciodata sa-mi fac un portofoliu.
Nu m-a interesat competitia cu ceilalti ci competitia cu mine insumi.
Am participat de-a lungul anilor, la cateva concursuri pe plan intern si international pentru a vedea in ce masura sistemul meu de valori este acceptat si de altii, fara insa sa urmaresc performanta in sensul obtinerii unei recunoasteri.
Am lucrat de mai multe ori in colectiv si cel mai bine am „con-lucrat” cu bunul si valorosul meu prieten si coleg Traian Musetescu, actualmente arhitect practician in Suedia, care a avut asupra mea atunci cand a fost nevoie o influenta benefica.
Am fost totdeauna doritor de nou si nu am facut acelasi lucru mai mult de cinci ani la rand. Am lucrat ca designer de mobila intr-un mare combinat de industria lemnului, am facut proiectare „tip” pentru industrie, am lucrat ca arhitect in mediul universitar proiecte pentru invatamant, am proiectat locuinte, constructii sportive si social-culturale pentru tarile arabe, am proiectat locuinte in Bucuresti, am proiectat si executat amenajari interioare si fatade usoare, am realizat sali de spectacole „la cheie”.
Datorita „mobilitatii” mele am avut norocul sa lucrez cu mai multi „maestri”, de la care am invatat mereu lucruri noi.
Ma gandesc intotdeuna cu drag si cu recunostinta la cei care mi-au fost dascali in facultate: prof.dr.arh.George Filipeanu, prof.dr.arh.Nicolae Vladescu, prof.dr.arh.Victor Aslan sau prof.dr.arh.Romeo Belea, tot asa cum voi purta mereu respectul cuvenit unor mentori care „mi-au pus pixul in mana” in primii ani de meserie: dr.arh.Stefan Barthon, arh.Nicolae Petrasincu si ing.Petre Ionita.
Determinanta a fost, pentru formarea mea, influenta covarsitoare a prof.dr.ing. Radu Agent, figura marcanta a ingineriei structurilor in Romania ultimilor 50 de ani, cel care mi-a fost nu numai tata ci si cel mai exigent dascal in anii studentiei si mai apoi in practica de arhitect.
Cred ca este bine ca studentii sa-si cunoasca indrumatorii prin ceea ce au gandit, au creat si au edificat.
De aceea imi voi alcatui, pentru prima data in cadrul acestui blog, un portofoliu care sper sa poata aduna ceea ce am realizat in perioada de dupa terminarea studiilor de arhitectura.
Va invit sa-l frunzariti.


Vrei sa te alaturi unei echipe dinamice care face bani profitand de o oportunitate unica ?
Vrei sa participi la promovarea celor mai noi si de avangarda sisteme de comunicare pe Internet ?
Atunci fa click pe unul din bannerele de mai jos si fa-ti o parere.
Te estept cu placere si entuziasm sa te alaturi echipei noastre.
Trimite-mi un mesaj la adresa arhiprofesor.talkfusion@gmail.com si stabilim detaliile.
Acum ! Nu pierde ocazia !


3 răspunsuri la „PROIECTELE MELE”

  1. Stimate domnule arhitect,
    Nu v-am cunoscut, dar i-am fost studenta tatalui dvs., acum mai bine de 35 de ani. Am in minte ordinea si acuratetea cursurilor predate, modul in care reusea sa-si ordoneze lectiile din cadrul celor 2 ore de curs, placerea pe care o aveam audiindu-i prelegerile. Si mai am in minte placerea cu care canta la pian. Pentru aceste lucruri ii multumesc si acum, asa cum le multumesc tuturor celor care m-au format ca inginer constructor.
    Natasa Pienescu

    1. Daca sunteti membras a AICPS veti fi probabil la WTC Pulmann in data de 26 mai la Conferinta anuala, ocazie cu care am privilegiul sa ofer Premiile Anuale Radu Agent. In amintirea serilor muzicale organizate si animate de tatal meu le ofer colegilor ingineri constructori un moment muzical. Mi-ar face placere sa va cunosc cu aceasta ocazie. Cu aleasa stima. Dan Agent

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: