UNIRE RATATA – BASESCU HUIDUIT

Fiecare dintre cei trei presedinti alesi de popor dupa caderea comunismului a fost, la timpul sau, huiduit. Iliescu a fost huiduit, Constantinescu a fost huiduit – ba cel din urma s-a ales la Alba Iulia si cu o calimara cu cerneala aruncata in cap.
Iata ca acum este huiduit, peste tot unde mai indrazneste sa apara, si presedintele penal.
Nu-i place !
Nici lui Ceausescu nu i-a placut in decembrie 1989 !
Numai ca nici Iliescu, nici Constantinescu si nici chiar Ceausescu nu au indraznit (nici nu le-a trecut prin cap !) sa-si puna ciracii (acum este vorba de penalul Simirad si de penibilul Baconschi) sa protesteze in numele lor in public si sa transforme o ceremonie oficiala intr-un circ personal cum a facut la Iasi astazi dimineata Basescu.
Acest pirat care prada Romania de cand a coborat de pe vapor si s-a facut politician, a uitat pana si de ce venise la Iasi. Nu numai ca a vorbit de sacrificiul celor care au facut unirea (despre ce sacrificii vorbisi vaporene ?) dar a uitat sa-l omagieze pe Cuza, vizita la mormantul domnitorului care a faurit unirea fiind scoasa din program. Comparatia cu orice mare personalitate pozitiva a Romaniei il deranjeaza pe acest gropar al Romaniei moderne.
Discursul acestui personaj care a nenorocit tara prin desantata si paranoica sa prestatie, nu a avut nimic din ceea ce trebuie sa fie un discurs al unui presedinte de tara, intr-un moment solemn, cu semnificatii dintre cele mai inalte pentru natiunea romana, ci s-a pierdut in micimea gesturilor ucigase cu care biciuieste poporul roman de cand s-a inscaunat spre distrugerea si dezonorarea noastra a romanilor.
In ziua de 24 ianuarie, la Iasi, nu numai ca Basescu a ratat o aniversare a micii uniri a Principatelor Romane, dar a ratat inca o sansa de a-si indeplini menirea sa ca presedinte al tuturor romanilor, sansa de a-i uni pe toti intr-un efort comun de scoatere a tarii din marasm. Inca o data, a cata oara ?, indemnurile sale au fost pentru dezbinare, invrajbire a romanilor impotriva romanilor, pentru ca singurul sentiment care-l anima pe acest diavol cu chip de om este ura fata de oameni.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: