24 IANUARIE – O NOUA UNIRE

Daca pana astazi in 24 ianuarie aniversam Unirea Principatelor Romane, incepand de astazi aceasta zi extrem de importanta in realizarea visului tuturor romanilor, capata o semnificatie importanta suplimentara pentru Romania. S-a infaptuit, in sfarsit, marea unire a opozitiei poporului roman impotriva celor care au planuit si lucreaza la distrugerea a ceea ce a inceput cu Ioan Cuza si s-a desavarsit dupa primul razboi mondial – Statul unitar si suveran Romania.
Ceea ce parea imposibil, datorita unui trecut ale carui umbre ne bantuie inca, s-a intamplat in chiar ziua in care Basescu este huiduit la Iasi, ca raspuns la ceea ce doreste tot romanul: unirea politicienilor din opozitie intr-o alianta avand o structura juridica unica, avand drept scop scoaterea Romaniei crestine din zodia dominatiei diavolului.
Doi politicieni tineri, cu proiecte personale la fel de ambitioase, cu orgolii dimensionate dupa amploarea partidelor pe care le conduc, au inteles sa se prinda intr-o hora a unirii pentru a salva Romania de la destramare si a construi o Romanie moderna care sa-si gasesca un loc demn in hora mai mare a natiunilor lumii.
Cine nu intelege sau se face ca nu intelege exceptionalul eveniment anuntat astazi este ori dobitoc, ori rau intentionat.
Este momentul ca intelectualitatea ne-vanduta a acestei tari sa se alature acestui proiect, nu numai prin gesturi simbolice ci si prin acte concrete de sustinere pentru ca sunt necesare toate energiile pozitive ale romanilor pentru salvarea tarii din dezastru.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: