CURSURI DE DEZVOLTARE PERSONALA

PLUS ARCHITECTURE – DEZVOLTARE PERSONALA

Dat fiind faptul ca drumul meu este in acest moment altul decat cel al Facultatii de Architectura Spiru Haret activitatile pe care le organizez sub sigla PLUS Architecture nu au nicio legatura cu institutia respectiva de invatamant superior.

Organizam in perioada imediat urmatioare cursuri gratuite de dezvoltare personala pentru (SI NU NUMAI) studenti dar in special pentru studentii mai sus numitei facultati. Cursurile se vor desfasura in week-end, fie in formula on-line fie in cadrul unor work-shop-uri in Bucuresti (in prima etapa).

Doresc sa stiu cine este interesat de aceste cursuri, unde se va plati exclusiv o taxa care sa acopere costul salii (15 lei /persoana). Sala are o capacitate de 40 locuri.

Inscrierile se pot face si prin e-mail la prof.arh.agent@gmail.com sau la telefon 0729283930. Puteti invita si colegi de la alte facultati, puteti veni eventual cu parintii. Sunt bineveniti si tineri arhitecti sau absolventi ai altor facultati.

Prelegerile vor fi sustinute nu numai de mine ci si de invitati ai mei: dr.Maria Barbu (doctor in leadership creativ) si specilisti in coaching cu experienta.

Primul eveniment va avea loc sambata 1 iunie la ora 6 in Bucuresti. Locul (in apropierea Arcului de Triumf) va fi anuntat celor care se inscriu.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: