Model pentru o noua elita a Romaniei

Cei mai multi considera ca tineretul se afla in degringolada pentru ca nu le mai oferim, noi cei din generatia care astazi suntem dascalii lor, modelele pe care sa le urmeze.

Poate ca intr-adevar generatia mea este o generatie de sacrificiu pentru ca nu am trait epoca comunista de la inceputurile ei ca sa intelegem cu adevarat ce a fost candva o societate normala si ce a insemnat cancerul comunist in toata dimensiunea sa apocaliptica, pentru ca ne-am trait tineretea si perioada de formare intelectuala in comunism si, intr-un fel, avem creierele spalate si, in fine, pentru ca ne traim ultima parte a vietii nu ca sa profitam de linistea pe care ar trebui sa ne-o ofere o viata implinita ci trecem abia acum prin nemernicia (re)bolsevizarii societatii, si in acelasi timp avem parte de experienta dizolvarii sistemului capitalist la care am ravnit atat.
Ce putem noi sa oferim ca modele tinerilor ?

Cred ca o solutie ar putea fi sa ne intoarcem privirile catre eroii neamului si sa le oferim calea pe care acestia au urmat-o. (1) sa-si inteleaga istoria si sa lupte pentru indreptarea raului facut de comunism, cu toata puterea, fara mila si (2) sa-si faca propria introspectie, sa lupte cu energie pentru auto-perfectionare, pentru a nu face comnpromisuri de nici-un fel, sa si=l apropie pe Dumnezeu.

Am gasit intamplator acest interviu care ni-l prezinta pe un asemena erou al neamului, interviu care a fost pentru mine o experienta exceptionala petru ca mi-a revelat adevaruri ocultate de comunism, pe care evident nu le stiam, si mi-a intarit convingerea ca numai fiind cei mai buni, putem sa salvam natia romana, prin reconstituirea unei elite adevarate, acea elita desfiintata de comunisti dupa un scenariu perfect de bine pus la punct, o elita a celor mai buni, o elita care sa reconstituie trupul acestei natii si al acestei tari.

Acest om spune ca si mine ca are o incredere fara limite in tineretul de astazi, demonizat si aneantizat prin toate mijloacele de catre noii bolsevici care conduc astazi tara, incredere ca dintre voi se va naste aceasta elita exceptionala.

Va cer sa aveti rabdarea sa ascultati pana la capat aceasta masturisire a unui om care candva a facut parte din elita tineretului romanesc si astazi continua sa fie un adevarat model care nu a acceptat niciodata niciun compromis.

Poate ca lichelele de astazi, adevarati arhangheli ai compromisurilor mizerabile cu puterea, domnii Patapievici, Liiceanu, Plesu, Paleologu, Baconschi, si multi altii ca ei, ar trebui sa-si ia seama si sa-si ceara scuze public fata de acst om si fata de multi altii ca el si sa lase adevarata elita sa-si ocupe locul pe care, dupa asa-zisa revolutie, l-au confiscat de coniventa cu noii bolsevicii de astazi.

3 răspunsuri la „Model pentru o noua elita a Romaniei”

  1. Felicitari d-le prof.Agent pentru aceasta postare.Nu am urmarit (inca) filmul , il cunosc personal pe dl. COnstantin Iulian , nu stiu daca face referire la aceasta chestiune in interviu dar va amintesc faptul ca , din „calitatea” de „bandit” (detinut politic) a trecut prin REEDUCAREA de la Pitesti si Canal (celebrele brigazi 13 si 14) si a iesit drept si nepatat !
    Este un om minunat.
    Toate cele bune

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: