Lansare de carte amanata


Lansarea cartii „ANALIZA COMPOZITIONALA DIAGRAMATICA” se amana cu o saptamana. Motivul ? Ziua de 03.10.2011 este mult prea aglomerata cu activitatile legate de inceputul de an universitar si lansarile de teme pentru primul proiect iar spatiul (holul de intrare in facultate de la parter) unde are urma sa se desfasoare lansarea este inca ocupat cu inscrierile la diversele facultati.

Voi anunta exact data pentru cand am amanat evenimentul cu ocazia deschiderii anului universitar.
Multumesc pentru intelegere celor care si-au manifestat dorinta de a avea un exemplar.

2 răspunsuri la „Lansare de carte amanata”

 1. Buna seara,
  As dori sa va rog, daca se poate,sa postati sau sa-mi trimiteti un mail (adresa:ciobanu_clau_ioana@yahoo.com) cu un Top 10 carti sau albume indispensabile unui student al facultatii de arhitectura (indiferent daca acestea se gasesc in engleza sau traduse in romana).
  Va multumesc,

  1. Draga Claudia
   Este foarte greu sa faci un asemenea top pentru ca acest top il poate face fiecare dintre noi in functie de nevoile de moment. Una este in anul I, alta in anii mari si cu totul alta dupa ce incepi sa profesezi. Eu as inclina sa-ti recomand cartile de teorie pe care le gasesti la bibliografia atasata temelor de proiectare din anul I. In plus neaparat trebuie sa ai un Neufert pe care-l gasesi in limba romana la anticariatul de pe str.Doamnei cu numai 200 lei nou-nout. Trebuie sa-ti faci si cateva abonamente la reviste de arhitectura. Arhitectura si Arhitext trebuie sa le ai – sunt excelente. Apoi ti-as recomanda prin Prior Books sa faci abonament la The Plan si Detail. Ar fi bine sa-ti procuri incetul cu incetul seria de brosuri si carti editate de Detail (Birkhauser) care se gasesc si in limba engleza sau franceza. Ori le comanzi prin Internet – ai si reducere ca student, ori prin Prior Books (unde din cauza TVA-ului de costa cu 40-50% mai mult. Toate cartile sunt mai convenabile pe internet (Alibris, NU Amazon !!!) pentru ca le poti gasi la mana adoua mult mai ieftine in perfecta stare. 85% din biblioteca mea care are deja peste 1000 volume de arhitectura sunt procurate prin Alibris sau abonamente facute direct prin internet cu editurile.
   In fruntea listei trebuuie sa stea cartea mea. O ai saptamana viitoare. E ceea ce trebuie ca teorie de baza. Neaparat sa rezisti sa nu cumperi carti de duzina gen Arhitectura Londrei sau Arhitectura contemporana in Europa sau altele de genul asta. Platesti foarte scump poate cateva poze interesante si atat. Nu ai bani de prostii. Iti recomand insa sa-ti cumperi carti despre arhitectul sau arhitectii care-ti plac foarte mult. Botta, Meier, Tadao Ando, Calatrava, sau ce-ti place tie pentru ca pe acest tip de carte poti sa studiezi in amanunt lucruri care-ti sunt mai apropiate.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: