Conferinta BUILDING ENVELOPE la USH

Miercuri 16 martie 2011, la ora 16.30, in Sala Studio (intrarea prin str. Doamnei) la Facultatea de Arhitectura din cadrul Universitatii „Spiru Haret” din Bucuresti va conferentia arhitecta elvetiana de origine iraniana GOLRANG DANESHGAR, pe tema BUUILDING ENVELOPE.

Nascuta in 1977 la Teheran, Golrang Daneshgar si-a inceoput studiile universitare la Universitatea din Teheran la varsta de 18 ani dupa ce la numai 10 ani a fost admisa intr-un program pentru copii superdotati la NODET School din Teheran. Dupa 4 ani termina studiile de arhitectura si dupa inca doi ani obtine masteratul la Universitatea din Teheran.
In 2001 obtine o „Borsa di studio dell’Unisi”la Mendrisio, Elvetia, si are ocazia de a lucra incepand din 2002 in biroul lui Mario Botta.
Studiaza si la ETH Zurich si obtine un master la Facultatea de arhitectura UNISI din Mendrisio.
Lucreaza (2009-2010) in biroul de arhitectura al prof.Schwartz, unde studiaza cu preponderenta sticla ca material in arhitectura, profitand de experienta cunoscuta a acestui birou in domeniul arhitecturii avand la baza conceptele moderne de arhitectura sustenabila, solara si „green” cu investigatii in „innovative products”.
In 2010 Golrang Daneshgar se specializeaza in Minergie (standardul elvetian de proiectare a constructiilor de tip „low energy buildings”) si-si deschide propriul birou de proiectare colaborand in acelasi timp cu arhitectul elvetian Raffael Gauss.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: