DINASTIA SERBAN LA O.A.R.

dan_agent4
Pe la colturi se zvoneste ca s-au transat si posturile de vicepresedinti la O.A.R. Totul in traditionala discretie a organizatiei. Dupa un model deja lansat la Moscova, unde Putin se ia de la presedintie si se pune la guvern, tot asa printr-o rocada ce se vrea dinastica, Serban (Tiganas) din vice se face presedinte si tot Serban (Sturdza) din presedinte se face vice. Pentru cel din urma, proaspat castigata demnitate de academician (fara doctorat) nu este incompatibila cu o functie suplimentara remunerata de vice !!! Lipsa de simt al rangului coroborata cu puternicul simt al capuselii, face ca cei ce conduc destinele breslei de 10 ani si se agata pentru inca 4 ani de bietul scaun din fruntea O.A.R. sa fi dus in pragul dezastrului breasla arhitectilor fara nici macar sa-si dea seama de acest fapt.
Noile „politici de arhitectura”, un „bla.bla” devenit biblia la care sa ne inchinam inainte si dupa masa chiar daca nu avem ce pune pe masa, a ocupat peste 4 ore din adunatura care s-a chemat Conferinta O.A.R. oferindu-ne certitudinea ca si de acum incolo dinastia Serban nu va avea nimic comun cu treburile grave ale breslei si se va ocupa numai de declaratii pompoase lipsite de orice fel de aplicabilitate practica in interesul arhitectilor, totul dintro neintelegere de fond a menirii O.A.R. si o nepasare vinovata fata de interesele noastre, ale arhitectilor.
Probabil vom descoperi in curand ca domnul academician se va incorona ca unic reprezentant al arhitecturii, nu numai al arhitectilor, pe modelul altor „intelectuali portocalii” care se erijeaza de ani buni in exclusivi reprezentanti ai intelectualilor din tara asta.
La mai mare !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: