Ultimele cursuri Teoria Arhitecturii

dan_agent4
Am postat si ultimele doua cursuri (Curs 11 PROPORTII SI SCARA si Curs 12 PRINCIPII DE COMPOZITIE). Studentii anului I au din acest moment cursurile complete in format pdf si totodata toate informatiile pentru a putea pregati si ultima lucrare ce conditioneaza participarea la examen. Va urez tuturor mult succes la examen.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • Iulia Purnavel  On 31 mai 2010 at 12:05 am

  Buna ziua,
  Ma numesc Iulia Purnavel, sunt studenta in anul III. Am restanta la disciplina Teoria Arhitecturii an I, semestrul II. Care sunt conditiile de promovare a examenului pentru restantieri?
  Multumesc anticipat, o zi buna!

  • arhiprofesor  On 31 mai 2010 at 11:55 pm

   Te rog sa citesti pe acest blog pagina „conditii de promovare” si ai toate informatiile.

 • Cristiana  On 1 iunie 2010 at 6:14 pm

  domnule profesor, la principii ale compozitiei, la tema 3, as vrea sa scriu la simetrie despre arhitectura gotica si nu stiu daca atunci cand spuneti simetrie va referiti doar la plan sau/si la fatade

  • arhiprofesor  On 3 iunie 2010 at 6:56 am

   Cand vorbim de oricare dintre principii ne referim atat la planuri cat si la fatade, si chiar la corespondenta plan-sectiune. Simetrie poate insemna echilibru, adica echilibru de mase – volume, echilibru de pozitionare a golurilor pe o fatada, etc.

 • Alina  On 5 iunie 2010 at 4:21 pm

  Buna ziua domnule profesor, am si eu o intrebare privind tema nr 3 de la teoria arhitecturii. Pot sa predau tema inclusiv in data de 7.06? Multumesc si o zi buna!

  • arhiprofesor  On 5 iunie 2010 at 6:23 pm

   Lucrarea se poate preda pana cel mai tarziu pe data de 07.06.2010 ora 24.00 prin e-mail. Nici-o secunda mai tarziu !!!

 • ibraimof ana  On 24 august 2010 at 12:37 pm

  buna ziua! Ma numesc Ibraimof Ana si am restanta la teoria arhitecturii. Pana cand se predau temele practice, daca examenul este pe 1 sept programat? si cum? doar in format digital , pe mail.Va multumesc anticipat

  • arhiprofesor  On 24 august 2010 at 3:38 pm

   Trimite-mi lucrarile pe e-mail la adresa danagent1@gmail.com, adresa pentru anul 1 pana duminica 29,08,2010 la ora 12.00. Daca nu opbtii confirmarea mea printr-un replay inseamna ca nu am primit mesajul. Voi verifica imediat ce mi-ai trimis si daca vreun fisier nu se deschide sau nu contine ceea ce trebuie te voi anunta in maxim doua ore. Nu voi primi mesaje dupa ora 12.00. Te rog sa nu ma pui intr-o situatie delicata. Eu sunt foarte prompt si corect. Daca 135 de studenti in vara au trimis fiecare trei lucrari si am fost in stare sa le rasopund o voi face sui pentru 2-3 studenti in restante. Insa v a rog sa respectati data si lora limita. In cazul in care nu vor fi mai mult de 10 studenti la test vom sustine examenul loral imediat dupa test – bineinteles daca toti studentii vor fi de acord.

 • Bubu  On 28 februarie 2011 at 6:00 pm

  Îmi plac profesorii care țin legătura cu studenții prin blog sau forum. Felicitări.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: