SOLIDARITATE

dan_agent4Arhitectul face parte prin definitie, intr-o societate normala, din elita cea mai selecta, fiind un vizionar, unul care construieste viitorul. Arhitectul nu poate si nu are voie sa nu participe activ la viata societatii. Breasla noastra a fost zeci de ani calcata in picioare de un regim autoritar care nu avea nevoie de elite, nu avea nevoie de vizionari ci avea nevoie de capete plecate. Incercam de 20 de ani sa ne regasim suflul propriu, locul meritat intr-o societate ce se redefineste cu mare greutate.
Nu mai putem sta deoparte.
Nu mai putem astepta ca altii sa ne defineasca menirea ci trebuie ca noi sa le aratam care este calea.
Tot mai multi intelectuali, oameni de valoare constata ca cei pe care i-am delegat sa conduca tara nu sunt in stare sa o faca si abuzeaza de increderea noastra.
Redau aici cu tot respectul cuvenit strigatul de revolta al unuia dintre noi, cu speranta ca astfel voi contribui la trezirea in noi a hotararii de a nu-i mai lasa pe acesti impostori sa ne conduca tara spre dezastru.
https://arhiprofesor.wordpress.com/scrisoare-catre-romani/

2 răspunsuri la „SOLIDARITATE”

    1. Da. E timpul. Am avut la indemana votul si multi nu au inteles ce au de facut. Important este inainte de toate sa scoatem capul din nisip. Apoi, imediat sa-i amendam pe oportunisti. Imi aduc aminte ca dupa razboi, in Franta, curvele care colaborasera cu fascistii, au fost rase in cap. Cred ca un scuipat intre ochi ar fi deocamdata suficient.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: