TEMA EXERCITIUL NR.4 ANUL I ACTUALIZATA

dan_agent4

 • Ii rog pe studentii anului I, care nu mai au rabdare pana la prezentarea temei , luni 22.02.2010, sa citeasca in pagina rezervata tema proiectului LOCUINTA UNIFAMILIALA – PLAN LIBER 9 PATRATE, care cuprinde toate modificarile intervenite: termene intermediare, dimensiunea terenului, scara de prezentare, piesele ce vor fi predate. In afara de unele prevederi ce puneau probleme de redactare (dimensiunea terenului) modificarile reprezinta adaptarea la timing-ul semestrului 2 si introduc unele observatii ale cadrelor didactice si studentilor ca urmare a experientei primelor 3 proiecte. Va multumesc si va urez succes. Spor la treaba.

  4 răspunsuri la „TEMA EXERCITIUL NR.4 ANUL I ACTUALIZATA”

  1. in legatura cu documentarea pe care o avem de facut acum pentru miercuri, puteam aduce un colaj digital facut de noi cu mobilier, obiecte sanitare, case..pe un A3..

   1. Toata documentarea se face pe format A4. In cazuri cu totul exceptionale, daca din motive bine justificate este necesar formatul A3 acesta trebuie gandit sa fie indosariat sub forma de A4.

    1. NU vad de ce, daca ai putut sa faci acest colaj pe A3, nu poti sa-l faci si pe A4. Doar daca nu-l iei copy-paste de pe internet colajul gata facut. Adica exact ceea ce este rau sa faci. Sau esti din cei care sunt de acord cu presedintele Basescu care considera ca nu mai trebuie sa invatam nimic pentru ca totul se gaseste pe gugal. Cu aceasta politica, in afara de sansa de a ajunge ca Basescu, nu prea faci nimic in viata.

  Lasă un răspuns

  Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  Conectare la %s

  %d blogeri au apreciat: