LA MULTI ANI !

dan_agent4
Fie ca noul an sa insemne pentru noi toti, profesori si studenti, arhitecti si constructori, pentru noi romanii in general, un an al sperantei si al optimismului, dar si un an al satisfactiilor si al implinirilor. Este momentul sa dam toti si fiecare in parte masura puterii noastre de a alege si a impune valoarea drept criteriu fundamental al edificarii noastre ca oameni si edificarilor noastre ca infaptuiri pe care le lasam in urma noastra. Cea mai frumoasa urare pe care am primit-o astazi de la un frate al meu a fost „indrazneste !”. Asadar sa indraznim cu totii si fiecare in parte sa repunem valorile adevarate la locul lor, sa indraznim sa ne luptam pentru ele, sa le impunem si sa le aparam de corozivul complot al mediocritatii. Va urez tuturor celor adevarati un calduros
LA MULTI ANI !

3 răspunsuri la „LA MULTI ANI !”

  1. La multi ani! Iti doresc un an genial din toate punctele de vedere. :D 2010 trebuie sa fie un an genial, arata prea bine cifrele alea acolo.

  2. Vremea rece si sesiunea care nu mai trec o data ma tin in casa si ma impiedica sa vin sa va gasesc la Facultate. Si oricum subiectul pe care o sa-l propun nu cred ca ar putea fi discutat mai bine ca pe mail. Poate ma ajutati cu o adresa de mail unde pot sa va scriu ceva mai „privat” ca in commentul unui post.In principiu este vorba de o initiativa de informare a arhitectului roman si englez, pentru inceput si apoi..sa vedem cat se dezvolta acest proiect.Cu deosebit respect!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: